Verkoopmedewerker Binnendienst (Aalten)

Ottevanger Milling Engineers is een toonaangevende internationale producent en leverancier van productieapparatuur en verwerkingslijnen voor de graanverwerkende en mengvoederindustrie.

Ottevanger is over de hele wereld actief, niet alleen als leverancier van betrouwbare componenten van hoge kwaliteit, maar ook als aannemer of onderaannemer van grootschalige projecten.

Onze deskundigheid ligt in het ontwerpen, vervaardigen en projectbeheer van graan -en bulkgoederen verwerkingsinstallaties. We plannen, ontwerpen en beheren de bouw van complete productiefaciliteiten of van individuele verwerkingslijnen, die wereldwijd worden geplaatst.

Organisatie

Ottevanger maakt onderdeel uit van de Triott Groep. Iedere werkmaatschappij binnen de Triott Groep is gespecialiseerd in een of meer aspecten die een rol spelen in het uitrusten van fabrieken voor productie van diervoeders (met inbegrip van huisdiervoeder en visvoeder). De unieke eigenschappen van iedere organisatie zorgen voor een maximale synergie, met voordelen op zowel machineniveau als op het realiseren van (grootschalige) turnkey-projecten.

Voor de organisatie zijn wij op zoek naar een:

VERKOOPMEDEWERKER BINNENDIENST – FULLTIME
LOCATIE: AALTEN

Heb jij ervaring als verkoopmedewerker binnendienst bij een technisch bedrijf en heb jij de ambitie om je, binnen een succesvolle en internationaal opererende organisatie, op termijn verder te ontwikkelen naar een functie in de buitendienst, dan is deze functie je op het lijf geschreven.

Als verkoopmedewerker binnendienst ondersteun je de Area Sales Managers in het voorbereiden van offertes en kosten calculaties van (onderdelen van) grote projecten en ben je een, voor de klanten, duidelijk herkenbaar steunpunt binnen Ottevanger.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Dagelijks klantcontact over orders, leveringen en after sales;
 • Zorgen voor een reële en verklaarbare onderbouwing van de offertes;
 • Het opvangen van de eerste klantcontacten van Ottevanger;
 • Het zorgen voor een correcte administratieve afhandeling;
 • Je beheert relaties op actieve wijze en weet commerciële kansen om te buiten in nieuwe leads.

 Wat wij vragen

 • Je hebt aantoonbare werkervaring als commerciële binnendienst medewerker in de maakindustrie;
 • Je hebt een technische achtergrond en bent commercieel ingesteld;
 • Je bent een echte organisator en weet prioriteiten te stellen;
 • Je hebt goede kennis van de Duitse en Engelse taal;
 • Je bent klantgericht en hebt goede contactuele eigenschappen;
 • Je bent nauwkeurig in het verwerken van de administratie.

Wat wij bieden

Naast een uitdagende, zelfstandige en gevarieerde functie biedt Ottevanger jou een goed salaris, een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband, een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden en de kans om je binnen de organisatie verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een platte organisatie, een professioneel en betrokken team met een informele werksfeer.

Interesse:

Indien je in aanmerking wilt komen voor deze functie, verzoeken wij je vriendelijk je CV met begeleidende motivatiebrief via de email te sturen naar emmy@fongersenfongers.nl (tel. 0315-397500)