Vacature: Service Engineer Tweede Lijns


Ottevanger Services maakt onderdeel uit van de Triott Groep. Iedere werkmaatschappij binnen de Triott Groep is gespecialiseerd in een of meer aspecten die een rol spelen in het uitrusten van fabrieken voor productie van diervoeders (met inbegrip van huisdiervoeder en visvoeder). De unieke eigenschappen van iedere organisatie zorgen voor een maximale synergie, met voordelen op zowel machineniveau als voor (grootschalige) turnkey-projecten.

Ottevanger Services ondersteunt haar partners over de hele wereld, vóór, tijdens en na het leveren van een machine of project. Ottevanger Services bestaat uit een team van specialisten die het antwoord hebben op alle vragen en problemen betreffende productieapparatuur en proceslijnen voor de graanverwerkende en mengvoederindustrie. Het serviceteam biedt technische ondersteuning, service, onderhoudsbeheer, on-site services, reserveonderdelen, componenten en audits.

Voor de organisatie zijn wij op zoek naar een

SERVICE ENGINEER TWEEDE LIJNS

Fulltime

Functie

Als Service Engineer TL draag je zorg voor concrete service (onderhouds-) voorstellen van betreffende projecten en machines, werk je technische oplossingen uit en fungeer je als technische vraagbaak voor de klant.

Functie eisen:

Afgeronde HTS opleiding werktuigbouwkunde of relevant aantoonbare ervaring op dit niveau

5 – 10 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de industrie

Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré

Basiskennis elektrotechniek en pneumatiek

Zelfredzaam, leergierig en nieuwsgierig

Proactief en flexibel

Resultaatgericht en stressbestendig

Teamplayer

Communicatief sterk, tactvol

Interesse:

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten met een klantgerichte mentaliteit.  Indien je in aanmerking wilt komen voor deze functie, verzoeken wij je vriendelijk je CV met begeleidende motivatiebrief via de email voor vrijdag 5 februari 2021 naar HR@triott.com