Vacature: Service Engineer Tweede Lijns


Ottevanger Services maakt onderdeel uit van de Triott Groep. Iedere werkmaatschappij binnen de Triott Groep is gespecialiseerd in een of meer aspecten die een rol spelen in het uitrusten van fabrieken voor productie van diervoeders (met inbegrip van huisdiervoeder en visvoeder). De unieke eigenschappen van iedere organisatie zorgen voor een maximale synergie, met voordelen op zowel machineniveau als voor (grootschalige) turnkey-projecten.

Als service engineer ben je, samen met 6 collega’s, verantwoordelijk voor de tweedelijns support binnen onze serviceafdeling. Ottevanger Services ondersteunt haar partners over de hele wereld, vóór, tijdens en na het leveren van een machine of project. Het serviceteam biedt technische ondersteuning, service, onderhoudsbeheer, on-site services, reserveonderdelen, componenten en audits.

Voor de organisatie zijn wij op zoek naar een

SERVICE ENGINEER TWEEDE LIJNS

Fulltime

 

Concreet betekent dit het volgende:

Als service engineer ben je klantgericht, communicatief en organisatorisch sterk. Je draagt zorg voor de service- en storingen afhandelingen en installaties bij klanten. Je geeft klanten instructies, je bent goed in staat om de oorzaak van problemen te achterhalen en komt met een oplossing. Daarnaast hou je alles strak bij in het systeem zodat je collega’s up 2 date zijn als jij er niet bent. In de praktijk werk je vaak aan meerdere projecten tegelijkertijd. Dit betekent dat je van nature makkelijk overzicht behoudt. Je zorgt voor je eigen planningen, tijdsindeling en klantencontacten. Je bouwt een goede en relatie op met de klanten die je na een tijdje goed leert kennen. Je communiceert duidelijk met je interne collega’s over je bevindingen van de storingen die je constateert, zodat de engineering bijgestuurd kan worden.

Functie eisen:

  • Je bent in het bezit van een technische HBO-opleiding en hebt aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie in de industrie
  • Je bent communicatief, stressbestendig en resultaatgericht
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré
  • Je hebt de basiskennis elektrotechniek en pneumatiek

Wij bieden:

Je komt te werken in een team van enthousiaste en gemotiveerde collega’s, waarbij kwaliteit en zorg voor de klant en elkaar centraal staat. Wij bieden je een goed arbeidsvoorwaardenpakket als ook de mogelijkheid je verder te kunnen ontwikkelen.

Interesse:

Wil je in aanmerking komen voor deze functie, stuur je CV met begeleidende motivatiebrief via de email voor 16 april 2021 naar jonneke@fongersenfongers.nl (tel. 06-48359441)