Vacature: SERVICE ENGINEER 2e LIJN


Ottevanger Services maakt onderdeel uit van de Triott Groep. Iedere werkmaatschappij binnen de Triott Groep is gespecialiseerd in een of meer aspecten die een rol spelen in het uitrusten van fabrieken voor productie van diervoeders (met inbegrip van huisdiervoeder en visvoeder). De unieke eigenschappen van iedere organisatie zorgen voor een maximale synergie, met voordelen op zowel machineniveau als voor (grootschalige) turnkey-projecten.

Ottevanger Services ondersteunt haar partners over de hele wereld in het after sales traject van machines en projecten. Ottevanger Services bestaat uit een team van specialisten die het antwoord hebben op alle vragen en problemen betreffende productieapparatuur en proceslijnen voor de graanverwerkende en mengvoederindustrie. Het serviceteam biedt technische ondersteuning, service, onderhoudsbeheer, on-site services, reserveonderdelen, componenten en audits.

Voor de organisatie zijn wij op zoek naar een

SERVICE ENGINEER 2e LIJN

Functie
Als service engineer 2e lijn analyseer jij de binnengekomen meldingen met als doel het beantwoorden van vragen en het oplossen van complexe verstoringen. Je geeft klanten instructies, bent goed in staat om de oorzaak van problemen te achterhalen en komt met een oplossing. Daarnaast houd je alles nauwkeurig in het systeem bij zodat iedereen goed weet wat er speelt. In de praktijk werk je vaak aan meerdere projecten tegelijkertijd was betekent dat je van nature makkelijk overzicht behoudt. Je zorgt voor je eigen planningen, tijdsindeling en klantencontacten. Je bouwt een goede relatie op met je klanten en je collega’s en communiceert duidelijk over je bevindingen van de storingen die je constateert.

Functie eisen:

 • Je bent in het bezit van een technische opleiding en hebt aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré;
 • Je hebt de basiskennis elektrotechniek en pneumatiek;
 • Je bent in staat om overzicht te bewaren en te prioriteren;
 • Je bent leergierig en nieuwsgierig.

Aanbod:
Wij bieden je een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een groeiend bedrijf met een goede marktpositie en een gedreven team van mensen, waar veel aandacht is voor persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling. Verder bieden we je:

 • een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal en Techniek;
 • zekerheid, wij zijn een stabiele en financieel gezonde organisatie, al meer dan 100 jaar!;
 • veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • 25 vakantiedagen en 6,5 adv-dagen (obv 39 uur per week);
 • Een samenwerking voor de lange termijn, zowel met je collega’s als met klanten;
 • Veel ruimte voor initiatief en ondernemerschap.

Interesse?
Stuur dan jouw gegevens naar Joris Harbers – Corporate Recruiter: j.harbers@triott.com. Wil je graag nog meer weten over de vacature? Neem dan gerust even telefonisch contact op met Joris: 06-51226695.

Solliciteer Direct