Carrière

Ottevanger Milling Engineers, in 1909 opgericht door Dirk Ottevanger, is een toonaangevend Europees bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van apparatuur en complete installaties voor de graan verwerkende en mengvoederindustrie. Sinds 2003 wordt het bedrijf geleid door de vierde generatie Ottevangers. In alle aspecten van dit bedrijf worden de kernwaarden van een familiebedrijf zichtbaar.

Bij Ottevanger Milling Engineers werken we met trots en passie aan het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte machines en projecten voor alle mogelijke specifieke situaties. We bieden een grote verscheidenheid aan rollen en geloven sterk in het bieden van mogelijkheden tot ontwikkeling aan onze werknemers.

Ottevanger Milling Engineers is onderdeel van de Triott Group.

Onze Vacatures

VACATURE: Constructiebankwerker (Fulltime)

De functie is gericht op het machinaal vervaardigen, repareren en modificeren van constructiedelen door middel van het gebruik van uiteenlopende technieken.

Bekijk de vacature


VACATURE: Service Engineer Tweede Lijns (Fulltime)

Als service engineer ben je, samen met 6 collega’s, verantwoordelijk voor de tweedelijns support binnen onze serviceafdeling. Ottevanger Services ondersteunt haar partners over de hele wereld, vóór, tijdens en na het leveren van een machine of project. Het serviceteam biedt technische ondersteuning, service, onderhoudsbeheer, on-site services, reserveonderdelen, componenten en audits.

Bekijk de vacature


VACATURE: Service Engineer Eerste Lijns (Fulltime)

Als Service Engineer EL ben je voor onze klanten een duidelijk herkenbaar steunpunt binnen de organisatie en draag je zorg voor een positieve klantrelatie in de ‘after sales’ fase tussen Ottevanger en de klant.

Je bent het eerste contact met de klanten, verwerkt offertes en leveringen m.b.t. reservedelen, verzorgt de ondersteunende aflevergegevens (o.a. rapportages e.d.) en zorgt voor een correcte serviceverlening.

Bekijk de vacature


VACATURE: Documentalist

Als Documentalist zorg je voor een optimaal beheer van de handleidingen en gerelateerde documenten ten behoeve van technische dossiers van de machines binnen de Triott bedrijven.

Bekijk de vacature