Carrière

Ottevanger Milling Engineers, in 1909 opgericht door Dirk Ottevanger, is een toonaangevend Europees bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van apparatuur en complete installaties voor de graan verwerkende en mengvoederindustrie. Sinds 2003 wordt het bedrijf geleid door de vierde generatie Ottevangers. In alle aspecten van dit bedrijf worden de kernwaarden van een familiebedrijf zichtbaar.

Bij Ottevanger Milling Engineers werken we met trots en passie aan het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte machines en projecten voor alle mogelijke specifieke situaties. We bieden een grote verscheidenheid aan rollen en geloven sterk in het bieden van mogelijkheden tot ontwikkeling aan onze werknemers.

Ottevanger Milling Engineers is onderdeel van de Triott Group. Je kan alle vacatures binnen de Triott Group vinden op de vacature website.

Onze Vacatures

VACATURE: Service Engineer 2e lijn

Als service engineer ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor de tweedelijns support binnen onze serviceafdeling. Ottevanger Services ondersteunt haar partners over de hele wereld, vóór, tijdens en na het leveren van een machine of project. Het serviceteam biedt technische ondersteuning, service, onderhoudsbeheer, on-site services, reserveonderdelen, componenten en audits.

Bekijk de vacature


VACATURE: Internationaal Technisch Adviseur Service

Voor Ottevanger Services hebben wij momenteel een vacature voor een internationaal Technisch Adviseur Service, een veelzijdige, afwisselende en uitdagende technische functie in een enthousiast en groeiend team waar je de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om deze mooie functie naar je hand te zetten en waarbij jouw mening telt.

Bekijk de vacature


VACATURE: Projectleider Ottevanger Services (Fulltime)

Voor Ottevanger Services zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig projectleider van diverse servicewerkzaamheden zoals machinerevisies, procesoptimalisatietrajecten bij de klant (internationaal/wereldwijd), installatie check-ups en servicewerkzaamheden die verder gaan dan alleen verkoop en leveren van onderdelen aan onze klanten.

Bekijk de vacature


VACATURE: Service Coördinator 1e lijns (Fulltime)

Als Service Coördinator ben jij samen met jouw collega’s hét gezicht van aftersales / service van onze (internationale) klanten en weet je de goede klantrelatie in stand te houden of zelfs te verbeteren. In deze functie ben je veel aan het schakelen, juist die diversiteit maakt deze functie zo uitdagend en veelzijdig.

Bekijk de vacature


VACATURE: Commissioning Engineer (Fulltime)

De functie is erop gericht te zorgen dat de door Triott geleverde installaties op de juiste wijze, conform verkoop-/orderspecificatie en Triott richtlijnen, op tijd en zonder productietechnische problemen door en bij de klant in bedrijf gesteld kunnen worden.

Bekijk de vacature


VACATURE: Supervisor Projects (Fulltime)

In deze functie ben je volledig verantwoordelijk voor het toezicht houden op de uitvoering van alle projectwerkzaamheden op locatie, van de ombouw in reeds eerder gerealiseerde fabrieken tot opbouw van nieuwbouw projecten (fabrieken) zowel binnen als buiten Europa. Bij kleinschalige projecten help je ook je collega’s bij montagewerkzaamheden.

Bekijk de vacature


VACATURE: Constructiebankwerker (Fulltime)

Je hebt net een technische MBO opleiding afgerond en bent op zoek naar een baan met veel doorgroeimogelijkheden. Je voelt je verantwoordelijk voor het werk dat je oplevert en kan zelfstandig lassen, boren, slijpen en samenbouwen. Dat alles doe je vanaf je eigen werkplek, waarbij je er natuurlijk ook voor zorgt dat het netjes en opgeruimd is aan het eind van de dag. Zo blijft onze productieruimte schoon en veilig voor iedereen.

Bekijk de vacature


VACATURE: Leerling Constructiebankwerker (Fulltime)

Je bent nieuwsgierig, leergierig en ook enthousiast. Want daar gaat het in eerste instantie om bij deze functie, met passie jezelf technisch ontwikkelen. Volg je op dit moment een technische opleiding waarbij ruimte is voor een BBL traject, dan zoeken we jou.

Bekijk de vacature


VACATURE: Area Sales Manager (Fulltime)

In deze functie rapporteer je aan de Manager Sales en onderhoud je het bestaande netwerk van relaties en ontwikkel je nieuwe key-accounts binnen een van de regio’s. Je bent gedreven en ondernemend en haalt de uitdaging uit zowel het klantencontact als het zoeken naar de maatwerk gerichte oplossingen die de klant vraagt.

Bekijk de vacature