Carrière

Ottevanger Milling Engineers, in 1909 opgericht door Dirk Ottevanger, is een toonaangevend Europees bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van apparatuur en complete installaties voor de graan verwerkende en mengvoederindustrie. Sinds 2003 wordt het bedrijf geleid door de vierde generatie Ottevangers. In alle aspecten van dit bedrijf worden de kernwaarden van een familiebedrijf zichtbaar.

Bij Ottevanger Milling Engineers werken we met trots en passie aan het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte machines en projecten voor alle mogelijke specifieke situaties. We bieden een grote verscheidenheid aan rollen en geloven sterk in het bieden van mogelijkheden tot ontwikkeling aan onze werknemers.

Ottevanger Milling Engineers is onderdeel van de Triott Group. Je kan alle vacatures binnen de Triott Group vinden op de vacature website.

Onze Vacatures

VACATURE: Project manager (32 – 39 uur)

Een veelzijdige en afwisselende functie waar projectmanagement, techniek en klantcontact bij elkaar komt. Je komt in een fijn en collegiaal team terecht met vrijheid in je werk en ruimte voor eigen inbreng. Het team bestaat momenteel uit 7 (Assistent) Project Managers verspreid over 2 werklocaties (Aalten en Moerkapelle) en wordt aangestuurd door de Manager Projecten.

Bekijk de vacature


VACATURE: Sales Engineer (minimaal 32 uur)

“Een veelzijdige en afwisselende functie waar commercie en techniek bij elkaar komen. Je komt in een fijn en collegiaal team terecht met meerdere Sales Engineers die net als jij hun verantwoordelijkheden nemen, vrijheid hebben in hun werk, leren van elkaar en waar jij jezelf kan zijn”

Bekijk de vacature


VACATURE: Projectplanner (fulltime)

‘Hoe zorgen we ervoor dat onze Commissioning Engineers, Supervisors, Servicemonteurs en ZZP-ers zo effectief en efficiënt mogelijk worden ingezet?’ Voor Ottevanger Milling Engineers hebben wij momenteel een vacature voor een Projectplanner, een veelzijdige, afwisselende en organisatorische functie waar je de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om deze mooie positie naar je hand te zetten waarbij jouw mening telt.

Bekijk de vacature


VACATURE: Commissioning Engineer (fulltime)

De functie is erop gericht te zorgen dat de door Triott geleverde installaties op de juiste wijze, conform verkoop-/orderspecificatie en Triott richtlijnen, op tijd en zonder productietechnische problemen door en bij de klant in bedrijf gesteld kunnen worden.

Bekijk de vacature


VACATURE: Supervisor Projects (fulltime)

In deze functie ben je volledig verantwoordelijk voor het toezicht houden op de uitvoering van alle projectwerkzaamheden op locatie, van de ombouw in reeds eerder gerealiseerde fabrieken tot opbouw van nieuwbouw projecten (fabrieken) zowel binnen als buiten Europa. Bij kleinschalige projecten help je ook je collega’s bij montagewerkzaamheden.

Bekijk de vacature


VACATURE: Constructiebankwerker (fulltime)

Je hebt net een technische MBO opleiding afgerond en bent op zoek naar een baan met veel doorgroeimogelijkheden. Je voelt je verantwoordelijk voor het werk dat je oplevert en kan zelfstandig lassen, boren, slijpen en samenbouwen. Dat alles doe je vanaf je eigen werkplek, waarbij je er natuurlijk ook voor zorgt dat het netjes en opgeruimd is aan het eind van de dag. Zo blijft onze productieruimte schoon en veilig voor iedereen.

Bekijk de vacature


VACATURE: Leerling Constructiebankwerker (fulltime)

Je bent nieuwsgierig, leergierig en ook enthousiast. Want daar gaat het in eerste instantie om bij deze functie, met passie jezelf technisch ontwikkelen. Volg je op dit moment een technische opleiding waarbij ruimte is voor een BBL traject, dan zoeken we jou.

Bekijk de vacature


VACATURE: Area Sales Manager (fulltime)

In deze functie rapporteer je aan de Manager Sales en onderhoud je het bestaande netwerk van relaties en ontwikkel je nieuwe key-accounts binnen een van de regio’s. Je bent gedreven en ondernemend en haalt de uitdaging uit zowel het klantencontact als het zoeken naar de maatwerk gerichte oplossingen die de klant vraagt.

Bekijk de vacature