Logistiek administratief medewerker

Ottevanger Milling Engineers is een toonaangevende internationale producent en leverancier van productieapparatuur en verwerkingslijnen voor de graanverwerkende en mengvoederindustrie.
Ottevanger is over de hele wereld actief, niet alleen als leverancier van betrouwbare componenten van hoge kwaliteit, maar ook als aannemer of onderaannemer van grootschalige projecten.

Onze deskundigheid ligt in het onder projectbeheer installaties te ontwikkelen/ontwerpen, de benodigde apparatuur te fabriceren en vervolgens de installatie lokaal op te bouwen. We plannen, ontwerpen en beheren de bouw van complete productiefaciliteiten of van individuele verwerkingslijnen.
Organisatie

Ottevanger maakt onderdeel uit van de Triott Groep. Iedere werkmaatschappij binnen de Triott Groep is gespecialiseerd in een of meer aspecten die een rol spelen in het uitrusten van fabrieken voor productie van diervoeders (met inbegrip van huisdiervoeder en visvoeder). De unieke eigenschappen van iedere organisatie zorgen voor een maximale synergie, met voordelen op zowel machineniveau als voor (grootschalige) turnkey-projecten.

Voor de organisatie zijn wij op zoek naar een:

 

Logistiek administratief medewerker

Fulltime
Locatie: Moerkapelle

Functie
De functie is gericht op het bijdragen aan de zorg voor een efficiënte distributie en optimale in-, op- en uitslag van de goederen (incl. verscheping van de projectverzendingen).

Taken o.a.:
• Het optimaal ondersteunen van de Logistiek Manager door het maken, c.q. opstellen van o.a. paklijsten, machtigingen, exportpapieren, pro-forma facturen;
• Het organiseren van transporten;
• Het regelen van leveranciersverklaringen;
• Het controleren van de uitgaande goederen;
• Het aanmaken van inkooporders voor transporten e.d.

Functie eisen:
Afgeronde MBO opleiding of relevant aantoonbare werkervaring op dit niveau Kennis van algemene bedrijfsmethodes en minimaal 1 jaar ervaring in soortgelijke functie in de industrie
• Goede uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en het Engels
• Doelgericht en structureel kunnen werken
• Zelfredzaam
• Accuraat

Interesse:
Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Indien je in aanmerking wilt komen voor deze functie, verzoeken wij je vriendelijk vóór uiterlijk vrijdag 6 juli 2018 je CV met begeleidende motivatiebrief via de email te sturen naar HR@triott.com